River och har mig

Titeln är kanske lite fel, då det inte har varit så mycket rivande den senaste veckan. Det har mest varit Ikea besök, budget för ombyggnationen och en shoppingrunda för saker som man kommer att behöva som murslev, sopborste mm. Men idag blev ytterligare lite gjort. I gryningen (i det här fallet kl 07:00) så var jag på plats för att möta upp med elektrikern, som i princip sade att det inte är några problem det jag vill göra och förhoppningsvis så skulle han ha tid i början av nästa vecka för att fixa det.

Sen kom Återvinningsmarknaden och hämtade stora delar av det kök som blev rivet, något jag inte visste att de gjorde. Men det är en utmärkt ide att erbjuda hämtning av saker som man vill skänka bort i stället för att det skall bli pinnved av det. Sist men inte minst dök vice värden förbi, och vi diskuterade avloppet, rör och lite till. Sen blev det att försöka jaga ikapp den där konstiga säkringen som det står “Frysbox” på, och efter att ha testat vartenda uttag som finns så gissar jag att den inte går någonstans.

Så här såg det ut halvvägs genom rivningen av köket.

Nya bilder kommer när hela köket är bortforslat.

Imorgon så bär det av till Syster i Stockholmsregionen för att träffa henne, som dock endast blir över dagen. Så det är upp tidigt och hem senare på kvällen.