Rivning har påbörjats

Nu har köket rivits ner till grunden med hjälp av M (stora M, inte lilla M som kallar mig “lillan”). Eller så mycket det bara gick till grunden, för det står fortfarande några ohemutliga bestar till köksskåp som väntar på att få bli borttransporterade. Exakt hur de skall transporteras bort vet jag ännu inte, men på tisdag skall det ringas lite samtal för att se vad som går att lösa. Mycket tid gick åt att ta bort det befintliga kaklet, som verkligen var uppsatt av en amatör utan dess like. Men lite blod svett och tårar så var det borta.

Det skall även ringas en elektriker, för när vi hade fått bort ett stort skåp så hittade vi en tom dosa på exakt den plats som jag skulle vilja koppla in kylskåpet. Så det kan hända att jag går tillbaka till min “ursprungliga” plan i köket. Får helt enkelt se vad elektrikern säger. Detta förändrar ju dock min tidsplan rätt mycket, då jag inte kan beställa mitt kök imorgon när vi skall till Ikea. Men jag har en uppsjö frågor att ställa ändå och en eller två (eller flera) saker som skall köpas…