Ny layout på köket

Idag har jag rivit det elektriska i köket och även plockat bort köksluckor samt lådor. Så nu ser man allt, och efter en timmes dividerande med mig själv (japp, schizto) så har jag kommit fram till att jag måste ändra på min tilltänkta köksdesign. Främst för att det är inte bara en eller två timmars jobb för en elektriker att dra om det som behövs, utan 4-5 hela dagar. Minst. Och så mycket är jag inte beredd att betala. Plus att jag inte har varit helt överens med mig själv om den jag har ritat just nu. Så jag förenklar för mig själv.

Jag har även kommit till insikt om att jag skall behålla tapeten i vardagsrummet, då jag gillar den mer och mer. Den kanske inte passar perfekt med mina möbler, men det är ett område som jag har funderat på att kanske byta ut till en ljusare färgskala. Får helt enkelt se, men den “lilla” fördelen är att det blir mindre jobb och att det rummet kan användas som förvaring av diverse saker då inget skall göras där.