Lugn dag

Det har för en gångs skull varit en relativt lugn dag, och det behövdes. Har känt mig lite stressad över allt som har med den nya lägenheten att göra och den röra som är här hemma som jag inte ordnat till efter att jag kom hem. Resväskan är t.ex. fortfarande inte uppackad. Så det enda som stod på planeringen idag var ett besök på SEB, som jag nu är fullvärdig kund hos. Mitt gamla Visakort och Mastercard har klipps i minst två bitar och jag har lämnat in dosan.

För att ytterligare förstärka känslan av att ta det lugnt har jag unnat mig följande idag (och mår sådär härligt illa efteråt av den).

Glass i stora lass

Den var inte lika god som den jag frossade på för snart 6 veckor sedan(och inte minns namnet på), men den funkade ändå.

Imorgon bär det dock av mot lägenheten för att påbörja nedmonteringen av bl.a. luckor och dörrar som lätt kan tas ner. De åker in i mitt källarförråd så länge tills den stora resan till tippen om några veckor när förhoppningsvis allt är klart. Kanske till och med börjar riva i lite tapet som skall bort…