Då är nästan dagen här

Det har verkligen inte blivit mycket skrivet här de senaste dagarna. Rättning i ledet är det som måste gälla på det. Har varit dålig att vara ute på Skype också…

Jag är i alla fall hemma igen efter tre väldigt hemska flygturer. Det var kanske inte själva flygturen som var hemsk, utan den förkylning som jag drog på mig i tisdags. På onsdagen satt den i näsan, torsdagen i bihålorna och på fredagen då det skulle flygas så satt den i öronen. Detta lilla “problem” gjorde att jag inte kunde tryckutjämna mina öron vid landning och den massiva smärta som uppstår och inte försvinner på ett bra tag gjorde det hemskt.

De senaste två dagarna har det blivit mest F1 tittade, då det var ett lopp nu i helgen och ett från förra helgen som skulle ses. Dagens lopp var dessutom kl 8 på morgonen borta hos familjen P, och det fanns scones 🙂 Så en väldigt bra start på söndagsmorgonen.

Lördagsmorgonen tillbringade jag lite tid på skolan och hjälpa M bygga samman det tågset som han köpt in till avdelningen. Storleken på modellerna var: STOR! Den största som faktiskt finns. Blev väldigt sugen på att gå hem och packa upp det som pappa lämnade efter sig och bygga samman något, men nu skall jag inte börja packa upp saker och ting. För saker skall packas istället. Imorgon är ju nämligen startskottet på renoveringen av min lägenhet.

Kl 10 på banken så får jag nycklarna, så förvänta er bilder imorgon.