Börjar närma sig

Nu är det inte långt kvar. Varken på rotationen eller hur långt det är kvar innan jag har nycklarna till min nya lägenhet.

Här uppe så vaknade jag till stormen som drog förbi. Den drog även ur strömmen en kort stund på riggen och jag vaknade lite senare än vanligt. Men inte senare än att jag var på jobbet i tid. Blir att sätta telefonen som en väckarklocka från och med nu. Däremot så var det extremt skönt att sova ut, och hela dagen så har jag gått omkring i ett zen liknande tillstånd. Avslappnad för första gången på väldigt länge. Kan hjälpa att produktionen nu går smärtfritt, det är helg och att min chef är tillbaka för att ta några av de arbetsbördor som jag fick plocka upp förra veckan.

Surfar annars runt mycket på hemnet och kollar in badrum. Vet två ändringar jag vill göra, men samtidigt så kommer jag att tänka på en halv miljon andra saker som kanske behöver fixas och listan blir bara längre och längre. Min whiteboard kommer att få jobba hårt de närmaste veckorna.