Stressigt värre

Tillbaka på plats och det är inte lite stressigt. Kommit tillbaka i värsta kaoset och det är mycket att göra och läsa in sig i. Sen hjälper det ju inte att jag är ensam metallurg på plats och överlämningen var ungefär en halv A4 sida. Där det mest kaosartade utelämnades. Rivstart är ett bra ord att använda i detta sammanhang. Jag är dock väldigt tacksam över att det är helg just nu, så jag har tid på mig innan “alla andra” är tillbaka och därmed ökar kaoset.

Denna rotationen kommer jag definitivt inte att ha några problem att få samman en lista med saker att göra.

En liten sak som dock är frustrerande är att de datorproblem som dök upp i våras för första gången nu är tillbaka och filer försvinner till både höger och vänster. Väldigt jobbigt att detta sker på helger just, då det inte finns någon vakttelefon eller jour att ringa. Utan det gäller snällt att överleva tills på måndag.