Det går snabbt

Nu är det snart dags igen för att åka till Kirkenes och jobba. Tyckte att det var nyss som jag kom hem, men även väldigt länge sedan. Förvirrat? Japp. Men idag är det exakt tre veckor kvar tills jag får nycklarna till min alldeles egna lägenhet. Lite skrämmande samtidigt som jag ser fram emot det enormt. Köket har jag räknat ut ett pris på nu och det blir liiite dyrare än vad jag hade tänkt mig först, men det blir att kapa på andra delar av budgeten för köket är en plats jag inte tänker snåla på bara för att. Bättre ett bra kök som jag är nöjd med än ett som jag har en eller två detaljer som jag stör mig på.

Städningen av lägenheten har nu påbörjats lite lätt med de mest grisiga delarna av köket och i söndags så blev det att putsa alla utom köksfönsterna då jag inte kommer åt dem så enkelt med alla lådor som nu bor i min lägenhet. Plötsligt är inte världen utanför lika suddig och grådassig som tidigare, något jag blir förvånad över varje gång jag tvättar fönsterna. Man skulle ju kunna tro att jag vid det här laget förstod detta, men då skulle man ha fel.

Resten av veckan kommer främst att gå åt att räkna på budget och försöka bestämma i vilken ordning allt skall göras.