Ikea overload

Torsdagens stora event var ett Ikea besök för att bestämma vilka delar jag skall ha till mitt nya kök och det ytterst viktiga valet av färg på skåpluckorna. Det har blivit en hel del funderande och jag har nu i alla fall valt de viktigaste delarna i köket. Det blir vita köksluckor med bänkskiva i bok. Det som fällde avgörandet var som jag trodde golvet som kommer att vara i ljus ek, och då är det svårt att få in ett annat ljus trä. Och mörka köksluckor är jag inte intresserad av.

Det som måste väntas på nu är måtten i köket och de får jag inte tag i förrän jag får tillgång till lägenheten. Så nu är det först en veckas väntan hemma följt av två veckor på jobbet (med väntan) sedan smäller det. Vill komma igång nu nu nu!

I och med att lägenheten nu är uppsagd, så måste jag påbörja städningen. I alla fall på de delar som är skitigast och som jag inte har städat på väldigt väldigt länge. Typ ovanför köksskåpen. Kommer att bli grisigt värre med hur mycket stekflott mm som har landat där. Och att inte förglömma fönsterna. Bra att ta dem nu och inte när det snöar ute.