Uppsagt

En väldigt stor dag idag. Har nu sagt upp min lägenhet hos Lulebo. Denna lägenhet som jag nu har bott i över 9 år, förutom den lilla avstickaren till Hamn på 7 månader. Känns väldigt konstigt, för detta är ju “min” lägenhet. Detta är hemma.

Samtidigt så är jag nu väldigt glad över att flytta ifrån Lulebo som jag inte har mycket gott att säga om. De är inte något av de värsta hyresbolagen som finns, men de är inte trevliga eller roliga att ha att göra med på något sätt. Minns bara tillbaka till alla de gånger som man med näbbar och klor tvingat sig till saker, och bara två timmar efter uppsägningen så trampar de i klaveret igen och är ofantligt otrevliga. Denna gång med att diktera villkor och citera hyreslagen som om att de har absolut rätt att visa lägenheten (vilket de har) vid vilken tid som helst (vilket de inte har). Visning skall ske vid lämplig tid och vad lämplig tid är, det bestämmer jag.

Plötsligt så känns det inte lika konstigt att flytta här ifrån, bara så man slipper att ha med Lulebo att göra.