Det var bjudet till fest

Igår blev det utgång till LTU’s 40 års firande med de vuxna (till åldern i alla fall) delarna av familjen P. Området avverkades snabbt och vi fann oss på Stuk där vi ockuperade en bit av baren i några timmar och vara delvis sådär dryg som man bara kan vara som “gamling”. Så sällskapet var väldigt trevligt och att sitta och skratta åt hur dagens ungdom går klädd var väldigt underhållande, men det fastställde även en gång för alla att jag inte längre tycker om festivaler eller nattklubbar. Det är Bishops Arms och liknande som gäller för mig.

Annars så är det mesta planering inför lägenheten med att titta på tapeter, kakel, blandare, tvättmaskiner etc. Har börjat lite lätt få samman en budget och under veckan så kommer det att bestämmas ungefär vad som det skall satsas pengar på, och vad som kan bli billigare eller rent av väljas bort. Diskmaskin är en sådan sak som till 99% säkerhet inte kommer att införskaffas. Slutgiltigt beslut kommer att tas när jag väl får tillgång till lägenheten och kan göra lite närmare “inspektioner” och mäta alla rum exakt.