Förberedelser

Åter en dag på cykeln mellan diverse olika försäljare av kök, badrum, virke, inredning och säkert något till som jag glömt. Har dessa två veckorna på mig att planera så mycket det bara går, så att när jag väl får lägenheten så vet jag vad som skall göras.

Golv och golvlister är jag relativt säker på och tapeter blir jag mer och mer säker på vad jag vill ha. Ett beslut som gjorde det mycket enklare är att min fotölj hamnar i vardagsrummet istället för arbetsrummet, vilket gör färgsättningen mycket enklare. Det som jag dock har återkommit till med maximal beslutsångest är om jag verkligen vill ha vita eller bok/björk färgade luckor i köket. Var helt säker på vitt för någon dag sedan, men nu är jag mindre säker. För golvet kommer att vara ek-färgat, så jag vill att det skall fungera med det. Att blanda två olika träslagsfärger är lite knepigt, men det jag såg idag var riktigt bra. Fast det är helt styrt av ljusinsläppet. Något som jag får vänta tills den 17:e att ta reda på mer exakt.

Det som jag nu mest funderar på är tvättmaskin. Blev en hel del tittande idag och då jag kommer att ha tillgång till en tvättstuga om det behövs med rejäla maskiner så skall det satsas på en enklare variant i badrummet.