Startat

Idag så har jag påbörjat den långa vägen jag har att gå med vilka tapeter jag skall ha. Det var oftantligt svårare än vad jag trodde, men samtidigt väldigt roligt. Dagen bestod i en cykeltur till Colorama för att där spendera nästan 2 timmar med att titta på tapeter. Sovrummet var tapeten väldigt enkel då jag vill ha en grön sådan utan mönster, och av dem finns det endast två att välja mellan. Lite svårare blev det med vardagsrum samt kök, men jag har några väldigt bra kandidater så att säga.

Arbetsrummet blev ett mindre helvete. På tok för många färger i dagsläget som skall försöka fogas samman. Så många att jag faktiskt måste börja fundera på vilka möbler som skall in i det rummet.

Det som dock var mest skrattretande (eller hur man nu vill uttrycka det) var när en säljare försökte styra mig mot deras “100 favoriter” som de jobbar mest med. Jo, tjena. Dessa favoriter som kostar 500+ kr per rulle! Så klart att favoriterna är de 100 dyraste tapeterna de har i hela butiken. Får se om det finns ett bättre ställe på nätet att beställa ifrån, för det som är bra med Colorama är att de har ett enormt “bibliotek” med olika tapeter. Dock är nog priset väldigt mycket humanare i de flesta andra butiker.