Hemma igen

Tre snabba flygturer och så var man i Luleå igen.

Den första rotationen tillbaka kändes riktigt bra så här i efterhand. Faktiskt mycket bättre än vad jag trodde, vilket var en enorm lättnad. Mycket man fortfarande vill göra, men nu måste det som skall ske hemma prioriteras. För det finns en köpt lägenhet här ju.

Först måste jag dock flytta tillbaka möblerna till vardagsrummet, då jag fick golvet slipat och lackat under förra veckan. Vilket kan förklara den lätta huvudvärk jag har just nu, då det stinker lösningsmedel från lacken som torkat men inte blivit vädrat. Så nu har jag ett så bra tvärdrag det går att skapa för att få bort den.

Soffan är dock på plats, så nu har jag någon annan stans att sitta förutom i sängen. I och med att soffan försvann från köket, så kommer jag även åt min te-kokare Tegh igen. Väldigt viktigt som ni säkert förstår. Skrivbordet är nästa möbel och sen skall all elektronik tillbaka. Det är dagens grandiosa plan.