Halvvägs igen

Då var man halvvägs genom denna rotation. Att säga halvvägs låter som att det är total sett väldigt långt och det känns som att det var väldigt länge sedan man kom hit, men det har endast varit 6 dagar!

Den väldigt goda nyheten är att jag njuter fullständigt av att vara tillbaka och är extremt produktiv med att göra saker och ting. Det är nästan så att jag chockar mig själv med hur mycket som blir gjort varje dag. Samtidigt så har “metallurgerna” fått ta ett steg framåt i organisationen lite med att det är nästan alltid vi som håller i morgonmötena, som jag är väldigt glad för att vi tvingat ner dem till ca 20 minuter istället för de “vanliga” 40-50 minuterna.

Något som är lite ovant dock är att telefonen ringer som bara den, och det är inte endast folk från Sydvaranger utan väldigt många leverantörer som ringer just nu. Men det kan väl ha sin förklaring i att semestrarna nu är över och de skall försöka sälja ännu mera till oss.