Jo, det funkar

Såhär två dagar in i denna rotationen så funkar det relativt bra i alla fall. Har ännu inte kommit igång med något livsviktigt, men jag börjar få ett fotfäste i arbetet igen. Lite analyser och lite räknande så har man i alla fall utfört något som kan liknas med produktiva dagar.

Imorgon så skall jag ge mig på lite mer räknedelar och faktiskt skriva ett antal smårapporter på de undersökningar som jag har gjort i år. För tid att dokumentera har jag inte haft, och min nya chef tycker att det är ett måste. I alla fall 1-2 sidor med information så man lättare kan förstå vad som testats och funkar (eller inte funkar).

Just för tillfället är det lite tomt på tavlan med saker att göra, men det brukar det ju vara. Kan ju vara att en del håller igen att be mig om saker, pga min pappa, fast förhoppningsvis så är det inte så. Det är nog mer att vi nu har en ny produktionschef som skall arbeta in sig i sin roll och att alla försöker få det att fungera tills dess.