Lite snabbt

Igår så var jag på banken och nu har jag officiellt ett banklån. Så i hela 30 dagar fick jag vara helt skuldfri. Förhoppningen är att jag om två år åter igen skall vara skuldfri. Inte det enklaste men nu när jag har möjlighet att aggressivt betala av på lånet så skall jag göra det.

På väg till banken gick jag dock på en rejäl mina. Då det var lite varmt så köpte jag mig en halv liters Loka i stan, och tittade inte riktigt på vad jag köpte. Utseendemässigt såg flaskan precis ut som Loka Naturell (vilket var det jag ville ha). När jag väl öppnade den och tog den första klunken så insåg jag att något var väldigt väldigt fel. Istället för narturligt vatten så var det en kemisk hemskhet som luktade apa, vilket förklarades när jag tittade närmare på flaskan. Loka Coconut Dream stod det på flaskan, från deras Likes LA serie. Hur denna över huvudtaget kom ut på marknaden vet jag inte, för den åkte direkt i sopkorgen. Så äcklig var den. Så undvik den som pesten.

Nu skall jag ta tag i att tömma det mesta som är kvar i vardagsrummet för imorgon så bär det åter igen av mot Kirkenes och nästan två veckor med arbete. Kommer nog att bli en rejäl mental krock på fredag, men samtidigt så vill jag verkligen börja igen.

2 comments

    • MrCrazy on August 31, 2011 at 18:31

    Jag lider med dig… Loka incidenten alltså…

    • Liza on August 31, 2011 at 21:50

    haha.. lät som en dyr loka om du va tvungen å ta ett banklån först 😛

Comments have been disabled.