Vilt firande

Eller så vilt som jag orkar just nu, dvs sitta stilla i lugn och ro.

Det som firas är dock att jag idag (torsdag) har preliminärt köpt en lägenhet och imorgon (fredag) kommer jag definitivt att ha köpt en lägenhet då köpekontraktet skall skrivas då. Det är en rymlig 3:a på Lingonstigen som har införskaffats som jag faktiskt är väldigt nöjd med. Grunden i den är bra och det är inte gjort några extravaganta saker som tar en vecka att få bort med bredspacklande. Kök och golv skall bytas, men det är typ “allt”. Inte billigt men förutom att montera köket så kan jag göra det själv. Eller, jag kan säkert montera det utan bekymmer men det skall dras el och vatten och det ser jag helst att en fackman gör. Speciellt då jag nu äger lägenheten.

Just nu är det inte mycket att göra förutom att skriva på kontraktet och vänta. Först skall jag iväg till Kirkenes en sväng, sedan blir det två veckor med intensiv planering och minst en kanske två heldagar på Ikea. Skall även titta till lokala leverantörer av kök, för prisskillnaden är inte så massiv. Dock lutar det åt Ikea just för att det går enkelt att förändra senare.

Tillgång till lägenheten får jag i mitten av oktober, så det är “snart”.