Lite mindre saker…

…men inte mycket mindre röra. Hyllorna är målade och på plats samt fyllda med de saker som jag enkelt kunde trycka in. Nu är det dock det “eleganta” problemet med att organisera om hela mitt kök så jag får in saker på de platser där jag vill ha dem. Så det som hänt är att nu ligger nästan allt jag hade i skåpen på någon yta i köket. Inklusive på golvet. Det är mycket funderande och testande som kommer att pågå under kvällen. Så här blev det förresten.

Nymålade hyllan

Det är ett väldigt “lantigt” kök helt plötsligt, och min inredningnerv plågar mig inte så mycket som jag skulle tro med den stilen. I skåpet nere till höger fick jag in nästan allt det här.

En av serviserna

Mycket krångel för att ta hand om en av serviserna som pappa lämnade efter sig. Vissa saker finns i normala mängder och andra i onormalt många mängder. Den till färgen “udda koppen” till höger är min kopp. Det vill säga, den kopp jag använde när jag var hemma på besök för att dricka te ur. Måste ju ha en stor kopp till det och nu är det den kopp som jag använder i Luleå. Känns väldigt konstigt att göra det, med massor av blandade känslor av att se den stå på bordet.