Minus en huvudvärk…

…än så länge i alla fall. Ytterligare en natt där man sovit väldigt väldigt gott och vaknar väldigt pigg. Att detta var runt kl 5 ställde till det lite för jag ville inte gå upp, så det blev att ligga och dra sig några timmar till. Nackdelen är nu att de där extra timmarna gjorde mig lite segare, men dock var det väldigt skönt.

Ivar är nästan färdigbyggd. Det är dörrar som skall monteras och ett sidostycke som skall målas men imorgon så kan jag förhoppningsvis börja lasta in allt i den igen. Plus en hel del annat. För om två veckor så skall mitt vardagsrumsgolv slipas så då måste jag släpa bort allt från det rummet. Så jag kommer inte att bli av med denna “röra” som just nu finns i lägenheten på ett bra tag. Men när jag kommer tillbaka och allt är tillbakasatt så skall det njutas.