Lång sömn

Efter gårdagens huvudvärk från helvetet så är dagens väldigt milda sådan väldigt välkommen. Igår blev det en en halv näve huvudvärkstabletter (okej, två stycken, men ändå…) och sen slocknade jag. Fick sova i hela 10 timmar och det kändes så skönt att för en gång skull inte vakna seg, trött och med huvudvärk. Något som har varit temat i mitt liv sedan jag landade i Luleå för lite mer än en vecka sedan. Att idag inte börjar med att jag är tokseg är ytterligare ett steg framåt. Får hoppas att det håller sig så under de dagar som kommer.

I övrigt så skall jag börja bygga samman den Ivar hylla som jag målat och donat med den senaste veckan. Några små missar och lite extra slipande har behövts för att få bitarna att passa, men just nu så är mycket gjort. Det är fortfarande en hel del kvar att slipa/polera samt bättra på målningen, men det är inte långt kvar. Och när den är byggd kan jag förhoppningsvis bli av med hälften av alla lådor som skapar känslan av att det är ett flyttlass som står i min lägenhet.

På tal om flyttlass så var jag inne på banken i Torsdags och skaffade ett nytt lånelöfte, för nu är jag faktiskt åter igen sugen på att flytta till en ny lägenhet. Var och tittade på en i måndags som jag bjöd på (men inte vann) och nu i veckan skall jag titta på ytterligare två stycken. Så det kanske blir att känslan av flyttkartonger i lägenheten kommer att vara ett bestående inslag under hösten.