Liten framgång

Idag så lyckades jag med något som inte har fungerat på ett bra tag. Jag lyckades laga mat och allt blev klart samtidigt. Kanske inte en så stor seger för de flesta, men för mig är den enorm. Sedan det där samtalet den 4:e Juli har jag haft väldigt svårt att uppskatta och planera tid. Något som jag fortfarande har till en viss del, men det blir bättre. Dagens framsteg känner jag är ett bra sådant, då det tidigare satt i ryggraden på mig. Så ett litet steg framåt för mig idag.

Nu är det även mindre än 14 dagar tills att jag sätter mig på flyget till Kirkenes igen och skall börja jobba. Det känns lite overkligt, men samtidigt så längtar jag efter att få göra något annat än att bara driva runt i livet och inte göra något alls. Eller jag gör faktiskt saker, men det är inte känslan av att jobba.