Landat och får sova

Efter sju väldigt hektiska dagar med mycket att göra och resande så är jag äntligen hemma i min egen lägenhet igen, rörig som den är just nu. Idag har mest varit att knalla omkring och vara lätt förvirrad, men lite lyckades jag koncentrera mig och har en plan. Ingen legendarisk plan, men ändock en plan. Jag vet var jag skall börja så bara det är ett rejält framsteg, och imorgon så skall det ut på stan och handlas saker som jag behöver för att få ordning på torpet.

Just nu hoppas jag bara på bra väder de närmaste dagarna så jag kan få klart med det som skall slipas, lackas och målas.

Verkligheten börjar även komma ikapp en nu med det enkla faktum att jag inte kan fråga min pappa saker som jag hade velat. Speciellt nu när det skall byggas och snickras. Förhoppningsvis så blir det bättre med tiden, men just nu så saknar jag det enormt att snabbt och enkelt kunna ringa honom och få lite svar och tips.