Roadtrip igen

Då är det snart dags igen för att hoppa i bilen och köra 150 mil söderut, bara för att sen återvända på onsdag. Fast åter så blir det med flyg. Just nu hoppas jag bara på att vädret håller sig ungefär som lovat så jag inte igen behöver köra en massa mil i regn.

Här hemma är det annars fullt kaos med lådor nästan överallt. Har inte byggt samman de skåp jag köpte på Ikea ännu för de skall målas vita. De övriga delarna av min ivar hylla skall även de målas vita (efter att de har slipats) och förhoppningsvis så blir det snyggt. Det största bekymret, om man skall säga så, är att hitta plats för de märklin tåg som jag numera har ärvt av pappa. Har ju inte direkt ett överflöd av förvaringsutrymme, så det gäller att vara smart. Har en del gammalt som kan kastas redan nu, men ännu inte gjort. Men det får ske när jag återvänder, just nu skall det laddas inför körningen.