Hemma igen

Så efter några dagar (närmare tre med övernattningar) så är jag i Luleå igen. Att köra ensam upp var mycket, mycket mycket svårare än vad jag trodde att det skulle bli. Främst för att det i höjd med Gävle började regna och sedan regnade det hela vägen till Umeå. En resa som borde ha tagit 6-7 timmar tog helt plötsligt 9 timmar. Sen hjälpte det inte att man mitt i natten ibland blev påmind om varför jag körde. Så det var jobbigt på många plan.

Ikväll blir det vila och jag skall börja reda ut allt det som jag med hjälp av M packade ur bilen. Imorgon så blir det en snabb tur till Ikea för att köpa lite extra förvaringsutrymme, då det verkligen behövs just nu. Sen blir det nog mest vila efter det, för på måndag så styr jag åter bilen mot Skåne och denna gång skall jag köra alla 150 milen “på en gång”. Just nu så vill jag egentligen inte göra det alls, men samtidigt så när det väl är gjort kan jag försöka få tillbaka lite av ett normalt liv. Förhoppningsvis…

1 comment

  1. Vad gott att du kommit hem nu, förstår att det kan vart lite segt att köra så långt själv. Var rädd om dej. kram

Comments have been disabled.