Begravning av pappa

Då var begravningen av pappa gjord. Mycket känslosamt och lite svårt men samtidigt väldigt skönt. Lite att man har känslan att nu är det över, fastän det inte är det. Men ett avsked var det och ett väldigt bra sådant. Det kändes dock väldigt väldigt konstigt att vara på pass nära pappa utan att kunna röra eller se honom, med vetskapen om att han låg där i kistan bara 4 meter ifrån mig. Känner jag efter så både var det och var inte pappa som låg där, då han nu är på en bättre plats.

Resten av denna dag kommer att gå åt att bara ta det lugnt, då det inte blev mer än en timmes sömn i natt. Imorgon så börjar packningen inför min 300 mil långa resa från Simrishamn till Luleå och tillbaka. Låter kanske lite jobbigt, men jag ser fram emot att göra det. Lite som att följa i pappas fotspår då han har gjort just denna resan totalt fem gånger, och jag själv har endast gjort den en halv gång.

1 comment

    • johanna on August 2, 2011 at 19:15

    Tänker på dig <3
    Kramar

Comments have been disabled.