Äldre idag

Då var man ytterligare ett år äldre idag. Eller tekniskt sett så är jag bara en dag äldre från igår, men nu räknar vi inte så. Då man åter är hemma i Skåne så blir det att fortsätta med pappas lägenhet idag, även om det mesta nu är fixat.

Som födelsedagspresent, har jag dock gett mig själv en väldigt stor en, nämligen denna:

Räkningar från CSN

Det är inte CSN som skickat ut dem fel, utan att jag har begärt att slutbetala mitt lån. Så jag har fått en födelsedagspresent på nästan 300.000 kr att betala och är därmed idag helt skuldfri. Kanske lite konstigt att få något att betala som present, men det känns väldigt väldigt skönt att inte ha dessa lån hängandes över mig. Så för min del blev det den perfekta födelsedagspresenten.

1 comment

    • Liza on July 29, 2011 at 18:29

    Grattis!! En av de bästa presenter man kan få =)
    Visst känns det underbart!!!

    Ha en underbar födelsedagskväll och unna dig att njuta av dagen, fira ordentligt och är en tårtbit för mig också :o)

Comments have been disabled.