Snart på väg

Ytterligare en dag med väldigt dålig sömn, och denna natten var det nästan inget alls. Så i morse var en väldigt dålig dag att ha tvättid, men det blev att dra sig upp och få det gjort. För det behövde tvättas. Det blev bättre allt eftersom förmiddagen gick och jag lyckades få några små tupplurar mellan maskinerna. Annars så har dagen gått åt att förbereda inför resan imorgon. Inte så mycket packande, men att slänga papper och skräp.

Idag var även den riktigt första dagen då jag saknade att pappa inte hade ringt och på riktigt var medveten om att jag kan aldrig ringa honom igen. Aldrig. Att prata om vädret, vad jag gjort på dagen och hur det stod till med min ekonomi. Dessa tre ämnen kom alltid upp. Det kommer inte att komma ett samtal om att datorn inte fungerar som den skall, eller att den gör något konstigt. Inget födelsedagskort med tillhörande paket kommer att dyka upp på posten. Massor med småsaker som inte länge bara kommer att dyka upp på posten vid födelsedagar, namnsdagar och jul. Just idag känns det bara väldigt väldigt mysko. Kanske hänger det samman med att jag nästa vecka kommer att göra något som jag inte trodde att jag skulle göra på minst 20 år, begrava min pappa.

1 comment

  1. *krama*

Comments have been disabled.