Typisk dag

Idag var en sån där typisk dag för mig. Så som de flesta dagarna har varit de senaste tre veckorna. Åter igen dåligt med sömn, och en lätt huvudvärk genom hela dagen. Dock så minns jag i alla fall att jag drömde i natt, även om det var mardrömmar. Vet inte om man skall kalla det ett steg framåt, men något är det.

Annars så blev det att bygga samman min Ikea tv-bänk. Det krävdes dock lite (eller mycket faktiskt) blodvite för att den skulle bli färdig. Nu är den byggd, men kommer inte att komma på plats på många veckor. Främst för att jag de närmaste två veckorna kommer att vara i Skåne eller på vägen mellan Skåne och Luleå. Och sen skall LKB fixa mitt golv i vardagsrummet och jag tänkte att de får göra det innan jag gör det ännu svårare att ta bort möblerna.

När monteringen av tv-bänken var klar, så hade jag ett för mig klassiskt “pappa ögonblick” där jag funderade på en infästning till min tv-bänk och behövde någon att bolla en ide med. Den var alltid pappa. Speciellt när det gällde olika typer av skruv, plugg, bult, mutter mm. Ungefär där tog denna dag stopp.

1 comment

  1. Tänker på dej!

Comments have been disabled.