Sakta sakta

Det går verkligen inte snabbt just nu.

Sitter och installerar min nya router/brandvägg/mm, något som borde gå i ett raskt tempo. Lite lätt konfigurering, lite installation och inte så mycket mer, men det går bara inte. Sitter och läser och läser och läser, men inget fastnar. Dock är  jag väldigt nöjd med den hårdvara som jag beställde för mer pengar än vad jag egentligen vill erkänna. Nu gäller det bara att få fart på den också.

Har märkt ett det väldigt enkla konceptet “tid” inte fungerar riktigt för mig. Timmar försvinner när jag bara tror att det har gått 30 minuter. Som tur är behöver jag inte bry mig om att missa något, då jag bara skall försöka slappna av. Lagade mat idag, något som jag tidigare har kunna planerat ner på minuten när allt skall vara klart, men denna gång så blev det spritt över 30 minuter. Och det är ungefär så pass länge som det skulle ta att laga maten, fast nu tog det lite mer än en timme.

Ikväll skall jag försöka bygga min nya tv-bänk som jag köpte från Ikea, och just försöka är nyckelordet här. Är lite osäker på om det kommer att gå. Inte för att det är komplicerat, men det kräver att jag kan frambringa en timmes koncentration och fokusering på vad jag gör. Vilket inte är så lätt just nu.