Reaktioner

Fått vila ut lite i natt faktiskt, även om det inte blev så mycket faktiskt sömn. De senaste två veckorna har jag snittat 4 timmars sömn per natt och jag känner att det kraftigt påverkar min koncentrationsförmåga. Satt igår i nästan 3 timmar och funderade på vad jag skulle köpa på ICA för att kunna laga mat. Det var inte att jag inte visste, men jag tappade min tankegång så många gånger att det bara försvann. Dock blev det mat inhandlat, så nu kan jag i alla fall äta.

Nu har jag även tittat ikapp de serier som jag följer, och även om de är en väldigt välkommen distraktion så känner jag att jag reagerar väldigt kraftigt på vissa delar. Som när en karaktärs pappa dog och återberättades i serien. Oavsett hur spelat och påhittat det är så kändes det. Det är ofta inga stora saker i sig, utan det där lilla som ger en väldigt konstig känsla i magen en stund.

Det är dock skönt att vara hemma igen och bara låta hjärnan expandera med tankar i lugn och ro. Få lov att vara disträ, utan att det gör något. Slösa bort en hel dag med att bara sitta stilla och i slutändan inte ha fått något som helst gjort.

1 comment

  1. Precis, man måste låta sig bara vara. Du har gått igenom något stort och extremt jobbigt! Ta vara på dig kramar

Comments have been disabled.