Jag ljög

Tyvärr så var posten nedan till stor del en lögn. Ja, jag gick officiellt på semester den 7 Juli men det var inte därför som bloggen tog semester.

Den verkliga anledningen var att jag var tvungen att lämna Luleå för att åka hem till Simrishamn för att min pappa gick bort den 4:e Juli. Eller rättare sagt så tog han sitt eget liv. Något som kom som en rejäl chock, som jag helt eller till stora delar fortfarande lider av.

Många frågor snurrar i skallen, men inga svar kommer. Det finns ju ingen som kan svara på dem. Det känns inte som att min pappa är borta, utan att han är på semester eller något sådant. För det kan inte riktigt sjunka in. En sak om det hade varit en sjukdom eller en olycka. Då skulle det kanske vara annorlunda, men sättet som det hände på är för mig så osannolikt och omöjligt att det bara inte är sant. Minnesbilder hoppar plötsligt in i skallen och man tänker ibland de mest vansinniga tankarna. Jag försöker så mycket det går att komma ihåg bilden när han lämnade mig på Sturup i Maj efter att jag hade varit hemma några dagar och hälsat på, då det är den sista gången jag såg honom.

Detta är något bloggen den närmaste dagarna, veckorna och månaderna kommer att komma tillbaka till.

1 comment

  1. *Kramar* Finns här <3!

Comments have been disabled.