Muzak

En väldigt lugn dag idag. Frukost och vägning som vanligt (fast jag håller siffrorna “hemliga”). Tänkte att jag kanske skulle hinna med ett styrkepass på Stil, men istället blev det att knata ner till Ludd med den dator jag byggt samman av diverse delar. Efter lite krånglande (100% mitt fel) så fungerar nu allt som det var tänkt. Eller nästan allt i alla fall. Har fortfarande lite konfigurering att göra, men det kan ske allt efter som. Främst är det att jag vill få igång backup:en av min blogg och lite andra saker som jag skickar ner dit lite då och då. Sen finns det även en hel del skräp som även det behöver fixas undan som inte används längre.

Annars så sitter jag med jämna mellanrum och matar CD skivor in och ut ur min dator, då jag håller på att importera hela übermoderna musik samling till iTunes. Det är ibland inte vackert vilka skivor som hittas. Men importeras skall det så jag har det gjort. Det är min glamorösa dag när det väl regnar. Vad gjorde du?