Ont i benen

Idag blev det gymmet som vanligt på morgonen och 5 km löpning i ganska högt tempo. Just löpning har blivit mer och mer intressant och roligt, dock så saknas en liten del i den ekvation som gör det perfekt. Jag har väldigt liten erfarenhet av det, vilket gör att mina muskler nu protesterar maximalt. Det är stumt, det värker och jag tror att de ibland är på väg att lämna mig. Dock först efter att jag har tagit mig igenom tiden på bandet, så lite kan de faktiskt få klaga.

Nu är det sista även beställt till lägenheten som jag kan använda min bofond till, slipning av parkettgolvet. Det är dags att det blir av, men sen har jag bytt ut allt som fanns i lägenheten från när jag flyttade in för nu över 9 år sedan. 9 år. Det är långt det, i samma lägenhet. 11 år i samma hus… Förutom de 8 månaderna jag tog mig till Skelleftehamn för min praktik.