Midsommar

Det blev en väldigt trevlig kväll igår med massa skratt och tokerier. Tror allt tillgängligt kött i världen låg på grillen, och även lite grönsaker. Väldigt väldigt väldig gott var det. Det testades även lite olika öl, men kanske inte så många som det hade inhandlas. Vissa var okej, andra var riktigt dåliga. Eller rättare, jag tyckte inte om någon av dem. Som tur vad hade jag med ett litet lager med Erdinger och en flaska med Cragganmore som nästan tog slut. Den vad endast halvfull vid starten, men ändå.

Lite foton blev det från gårdagen.

2 comments

    • Liza on June 25, 2011 at 23:40

    Åh va mysigt!!! VI vill också va med! Krama alla från oss när du ser dem nästa gång, vi saknar er allihopa =(

    Kram kram//Liza&Micke

    • Fia on June 26, 2011 at 10:29

    Vilka fina bilder!! Tack för en trevlig midsommar!

Comments have been disabled.