Snart semester

Nu är det endast 4 hela arbetsdagar kvar tills det blir semester. Ser fram emot det väldigt väl, men samtidigt känns det väldigt väldigt ovant. Att ha ledigt. När man egentligen skulle ha jobbat. Det gör det ju inte enklare att man har saker man vill göra och testa, men måste vänta med. Har fått stöd för några projekt som jag vill genomföra nu i dagarna och att behöva vänta hela vägen till Augusti att genomföra dem känns som att det är en evighet eller två bort. Det kanske är en liten arbetsskada av att tempot är så pass högt, vad vet jag.

Att minska övertiden har ännu inte gått, utan det har bara blivit värre under denna rotation. Rejält mycket värre faktiskt. Måste använda extra timmar i helgen till jobb, när jag egentligen vill försöka få några timmar extra sömn som jag längtar efter. Har nog snittat 4-5 timmar den senaste veckan.

Det har definitivt inte blivit något fotande med kameran, främst för att “sommarvädret” här i Kirkenes är 4-5 grader, moln och snålblåst. Värme? Ja, inne i verket men ingen annan stans. Skall bli lite te och surfa på YouTube ikväll då jag faktiskt har ledigt ikväll.