Slutkörd

Att det kändes lite mer lugnt och stillsamt var bara en illusion. De tre senaste dagarna, där idag även var en röd dag, har jag jobbat 15, 16 och 14 timmar per dag. Jobba ingen övertid? Pyttsan. Det funkar helt enkelt inte. I alla fall inte just nu. Det dök upp inte mindre än 4 nya stora saker idag som jag inte hade planerat för, men som var tvungna att hanteras. Även om det har varit mer stress än vad jag tänkte mig, så känner jag fortfarande det där lugnet när jag väl är nere på riggen.

Då det endast är sol och inga moln alls när jag sitter på mitt kontor och blir kokt levande som en kräfta, funderar jag seriöst på att försöka hitta en sista minuten resa under semestern med helpension på någon extrem chartersemester ort/land. Typ Mallorca eller liknande. Bara för att leka svensk turist och lapa sol.