Varmt?

Nope, inte alls. Idag är det den 10:e Juni och i morse så gick jag till jobbet klädd i min vinterjacka. Det var ungefär 4 grader varmt och molnigt. Så skall det vara under hela min rotation här i Kirkenes. Så redan nu längtar jag tillbaka till solen, oavsett var den råkar vara för tillfället.

Två dagar gjorda och jag vet inte vad som är speciellt med denna rotation, men jag har kommit in i en helt annan rytm än tidigare rotationer. Det är till och med lite Zen-aktigt i mig. Det är stressigt på jobbet, men inte den typen av uttröttande stress som det varit tidigare. Min lista med saker som skall göras var oroväckande kort idag, så jag lade till en hel del andra saker som jag velat titta på och fixa med. Som sagt, det känns väldigt konstigt och avslappnat. Nu är det långhelg på hela tre dagar(måndagen är en röd dag) och sen blir det rejält med action. Inte mindre än 4 gigantiskt stora saker inplanerade på bara 4 dagar. Kommer att behöva anteckna noga känner jag….