Glömde det

Efter några timmars mekande och funderande så kom jag på något som kunde ha sparat en del timmar idag. Jag har byggt om två halvfungerande datorer till en helt fungerande, med det “lilla” problemet att den inte kan boota från USB. Vilket ställer till en hel del  bekymmer minst sagt. Tills jag kom ihåg att det går att boota den från nätverket, vilket löser mina bekymmer väldigt snabbt. Att jag kom på detta efter några timmar stör mig, för jag visste det egentligen, men nu vet jag vad planen är för imorgon. Förhoppningsvis blir den klar då, för på tisdag skall det springas lite på stan och LTU samt förbereda inför resan till Kirkenes.

Tre veckor hemma (och delvis borta) har gått väldigt snabbt, men jag känner mig igen helt utvilad vilket är skönt. Skall bli kul att komma tillbaka då det är en hel del stora saker planerade och inte minst intressanta sådana. Även mycket som skall startas upp under min rotation, vilket gör det ännu mera spännande. Kommer säkert att vara lite svårt att slita sig ifrån det när rotationen är slut.