Halvtid

Nu är jag runt halvtid på den korta tid jag är i Skåne efter två hela dagar hemma. Torsdagen blev det att åter igen bygga lego, då jag har massor med plats i min resväska nu när presenter är utdelade. På tal om just presenter så fredagen hoppade jag tidigt i bilen för att köra till E i Eksjö och fira lilla M’s födelsedag. Hon somnade påpassligt 2 sekunder efter att jag hade anlänt och sov mycket länge. Visst längre än vad hon hade gjort på länge, så det måste ju bara vara för att jag var där. Presenter överlämnades och the toys that make the noise blev en hit. Man kunde ju slå massor på den och den väsnades som bonus. Lite ledsamt blev det bara 5 timmar i Eksjö innan jag var tvungen att påbörja resan hemåt. Men det var glada miner på födelsedagsbarnet. Båda två.

Idag skulle det ha burit av till storstaden Malmö men jag är nu närmare klockan 11 fortfarande helt död i både kropp och knopp efter gårdagen att det får utgå. Istället blir det att titta runt bland de butiker som finns på gångavstånd om det kan hittas lite bra sommarkläder. Annars är att ligga på sofflocket som är planen för idag. Ev. soffan…

4 comments

Skip to comment form

  • Fia on May 28, 2011 at 18:50

  Jasså du for inte ens idag. Nåja, om du åker imorgon så är jag i a f ledig om du vill ta en kopp kaffe. Har städat så du kan t o m få se min lägga! 🙂

  • Linus on May 28, 2011 at 19:17
   Author

  8 timmar och 60 mil i bilen på fredagen slog ner mig ordentligt, och imorgon är jag tyvärr förhindrad att lämna Simrishamn då det är Mors dag och är jag inte närvarande då jag missat så pass många under tiden i Luleå finns det en risk att hon återkalla min status som hennes son… 😉

  Men det trugas att jag skall återvända under semestern i sommar, så då får du kanske ett tillfälle till att städa 😉

  • Fia on May 28, 2011 at 19:35

  Indeed! Jag kommer dock vara uppe i Luleå i sommar, iaf runt midsommar. Kanske syns då?

  • Linus on May 28, 2011 at 19:57
   Author

  Påbörjar semestern precis innan midsommar så det kan fungera perfekt. Fast då måste jag ju städa… 😀

Comments have been disabled.