Lite nya serier

Då har jag provtittat på två serier som jag inte har sett tidigare. Dessa är Merlin och Supernatural. De första 6 avsnitten i varje serie har setts och en av dessa serier skall jag fortsätta att se. Merlin är den som “överlevt” då jag har en viss dragning till högkvalitativa serier från BBC som gör min absoluta favoritserie Doctor Who. Inte att förglömma Game of Thrones som just nu sänds på HBO, också en kanal som håller väldigt hög kvalitet. Supernatural föll av den enkla anledningen att den inte kändes som en serie där manuset kommer först, utan det är skådespelarna som drar det tyngsta lasset (ie eye candy). Generellt sett så är det endast två serier som inte sänds på antingen kabel i USA eller från BBC som jag verkligen följer. The Big Bang Theory samt Castle är de enda som jag faktiskt ser fram emot att se av alla de serier som sänds på CBS, NBC, ABC och FOX.

Så kvällen kommer att fortsättas med att titta igenom resten av säsong 1 av Merlin och dricka massor med te till det. Skall försöka se direktsändningen av Doctor Who ikväll, annars så blir det imorgon till frukosten.