Miss i planeringen

Då har man åkt på en lätt förkylning, och det är helt och hållet mitt eget fel. Så pass varmt som det dock var igår, så frångick jag min viktigaste regel att alltid vara varmt klädd. Ingen tjocktröja igår på hemvägen satte sina spår och nu är halsen rosslig och näsan rinner. Bara att ta det lugnt och dricka te. Två saker som jag är väldigt bra på.

Igår var det påskmiddag med kalkon och annat gott. Hel kalkon. Tillagad 4 timmar i ugn. Riktigt lyckad måste jag säga att den blev. Dock så misslyckades vi när det skulle försökas göra en mjölk och äggfri mimosa sallad. Den blev… fullständigt oätbar. Men så är det med experiment. Ibland lyckas man, ibland går det käpprätt åt h-vete. Det jag dock var mest stolt över var de ägg och mjölkfria vetebullarna. Inte så svårt egentligen, men det krävde lite funderingar och eftertanke innan man satte igång och baka.

Idag skall annars det sista rycket tas med alla de datordelar som ligger spridda över mitt vardagsrum. Mycket skall kastas, en del skall byggas samman till en dator och lite skall sparas. Är faktiskt riktigt nöjd med hur mycket småskräp som jag har sorterat ut och lagt i skräphögen, så ikväll är det som jag skall behålla inlagt i garderoben igen.

2 comments

  • Fia on April 25, 2011 at 12:33

  You silly man.. 🙂 Man åker inte på förkylning av köld, det är något virus eller nån
  bakterie som orsakar det. Om du är litet rinnig idag pga att du kylde ned dig så går det nog över när som helst.. men krya på dig vilket som!

  • Linus on April 25, 2011 at 15:53
   Author

  Yäs, I’m silly 🙂 Och både hals och näsa är mycket bättre nu efter ett antal koppar med honungs-te och allmänt liggande i soffan.

Comments have been disabled.