Rensar och river

Nu har allt kommit fram. Samtliga kabelhärvor som jag omtänksamt har gömt i garderober och lådor skall rensas upp. Vissa saker är bara att ta till återvinningen och vissa skall det funderas lite på. Vill ju ha kvar lite kablar som kan vara bra att ha, dock inte de 1000 eller fler som ligger här just nu. Eller kanske inte så många, men det känns så ibland. Främst är det “gammal” hårdvara som skall kastas, som en trådlös access punkt som stödjer väldigt väldigt lite. En cd läsare till min för-för-förra bärbara dator. Och så vidare. Vissa saker vet jag inte ens om de fungerar…

Träningen går det annars förvånansvärt bra med, även om det ibland har varit väldigt svårt att komma iväg. Dock så har jag kommit iväg, och det har blivit ordentliga pass. I torsdags så gjorde jag något som jag aldrig trodde att jag skulle göra. Hela träningen blev på löpbandet och total så blev det 10 km joggat. Mest av allt så var jag chockad över att det gick så bra som det gick. Inte förrän efter 6 km så började ben och leder göra sig påminda om att de vanligtvis brukar hata detta. Något de brukar påpeka redan efter 1 km. Så en väldigt lyckad träning måste jag säga. Efteråt så protesterade benen högt, så de fick vila under nästan hela dagen.