Hjärndöd

Idag var en väldigt hjärndöd dag. Satt och skrev dokumentation och fick aldrig riktigt till det med sådana saker som korrekt meningsbyggnad eller något som kan klassificeras som skrivande efter första klass i grundskolan. Vad jag än försökte så vägrade hjärnan samarbeta, så det blev att gå hem lite tidigare idag och sova en stund för att se om det hjälpte. Några timmar senare så vaknade jag och sen dess så har hjärnan fungerat finfint. Även om den blev lite rädd för de texter den hade producerat innan tuppluren.

Just eftermiddagar är det väldigt svårt för mig att vara produktiv, men det jag är väldigt glad över just nu är Listan med stort L numera ser ut så här.

Mindre listan med stort L

Väldigt mycket kortare än tidigare, och det som har röda noteringar efter sig är saker som jag endast väntar på svar från diverse personer. Så det kan kanske bli så att jag hinner klart med den innan jag åker hem om 4 dagar. Fick en “inspirerande” utskrift från en kollega som numera pryder min whiteboard.

Målsättningar och prioriteringar