Vad hände?

Precis som alltid så går tiden ohyggligt fort, och imorgon så har en av två veckor passerat. Listan med stort L har ännu inte minskat i storlek, utan det har faktiskt växt rätt bra. Som tur är så påbörjas det stora stoppet imorgon och då blir det lite lugnare på den fronten, så jag förhoppningsvis kan genomföra i alla fall hälften av vad som står på listan. Har redan påbörjat min överlämning, som jag försöker hålla under 4 sidor denna gång.

Goda saker väntar i Luleå dock. Fick bekräftat idag att den systemkamera som jag beställde från Dustin har skickats idag så den kommer att ligga och vänta på mig när jag kommer tillbaka. Så då blir det en massa lek, och säkert en massa totalt ovettiga bilder på tår, pennor och allt annat som råkar komma i vägen för linsen…

2 comments

  • MrCrazy on April 7, 2011 at 09:35

  vad blir det för kamera… jag menar om det ska vara värt att förfalska ett IDkort och hämta den

  • Linus on April 7, 2011 at 18:16
   Author

  Det blev en Nikon D3100. Kändes bäst i handen och var mycket billigare än alternativen som jag funderade på.

Comments have been disabled.