Hård start

Det eviga budskapet “uppifrån” är att inte jobba övertid, så då är det ju bra när man klämmer till med en 16 timmars arbetsdag det första man gör. Endast 5,5 timme med övertid. Funkar finfint.

Dagen har varit extremt aktiv, speciellt då jag hade en dag på mig att få samman det som skall göras de närmaste 14 dagarna utan att för mycket glöms. Har garanterat redan glömt en eller två saker, så helgen kommer i princip att gå åt att kolla exakt vad som jag hinner mer att göra denna rotationen. Inte hjälper det heller att jag är ensam metallurg och på måndag så börjar ytterligare en met tech som jag skall försöka lära upp på kort tid. Men sånt är livet.

Imorgon kommer att bli ytterligare en hård dag då månadsrapporteringen skall göras, och jag har inte hunnit förbereda allt jag ville idag. Ögonen kommer garanterat gå i kors lagom till att det är dags att sova imorgon.