Snabbt frammåt

Det går väldigt snabbt ibland och imorgon så bär det åter igen av mot jobbet och 14 dagar i Norge. Denna gång så är det lite mer att göra i starten, men det lär lugna ner sig ordentligt när vi startar det stor stopp som är planerat till den 6:e April. Lugnet lär behövas då jag skall försöka få ordning på min norska deklaration som skapar några små frågor. Blir att besöka skatteverket (det Norska) denna rotation för att reda ut alla begrepp.

Har precis även sett klart hela Farscape serien som jag köpte, dock är det inte första gången som jag gjorde det men den var lika bra denna gång. Får se vad det blir för serie när jag kommer hem igen, eller om det skall fokuseras på träningen. Det blev två pass denna vecka (igår och idag) där passet idag var på belastning 9 av 20. Kände mig trött, men stark nog att nästa gång så blir det att öka till belastning 10 av 20 som var det jag hade förra våren.