Träning är tröttsamt

Det är kanske inte svaret på meningen med livet, dock sedan jag startat träna igen så har det alltid blivit en tupplur på eftermiddagen. Inget fel med det, för det är väldigt uppiggande, och förhoppningsvis är det ett litet kvitto på att kroppen är slut på energi. Vilket också är bra.

Dagens träningsomgång blev ett komplett pass enligt min tidigare träningsrutin. 7 min uppvärmning på cykel, 3×20 minuter på crosstrainern, 2×30 minuter på cykel. Jag är ännu inte uppe i samma belastning som tidigare, men jag tar mig sakta dit. Det positiva med dagen är dock att jag lyckades ta mig igenom hela programmet utan att vara totalt utmattad. Nu blir det bara att sakta öka belastningen i varje moment så vikten (men framförallt kondisen) blir bättre de kommande veckorna. Först blir det dock att se vad kroppen har att säga imorgon om dagens pass.