Åter på hamsterhjulet

Då var man tillbaka med att arbeta hårt för att ta sig någonstans, men inte komma en meter. Nytt gymkort införskaffades idag och även första träningsdagen genomfördes direkt efteråt. Än så länge känns det lagom skönt och slutkört i benen, trots att jag backade tillbaka kraftigt från det program som jag följde förra våren. Men det är ju bättre att börja försiktigt så jag inte förstör några leder. Död är jag i alla fall inte efter träningen, men tillräckligt trött i benen för att trapporna skulle vara lite jobbiga. Så även i armarna. Som en första gång tillbaka så skulle jag i alla fall klassera detta som ett väldigt bra pass.

Nu återstår det bara att se hur väl kroppen reagerar på träningen, vilket väl först märks imorgon. Förhoppningsvis så blir det inte så illa då jag planerar att ha ett pass till imorgon.

Här hemma är det nu snart endast en hårddisk kvar med data att föra över, och jag har redan påbörjat alla de andra små detaljerna som krävs för att jag skall kunna komma åt det lätt. I princip endast konfigureringen kvar. Får se hur mycket det blir idag.