Vägning vecka 11

  • BMI: 35.45 (34.90)
  • Vikt: 109.8 kg (108.1 kg)
  • Wii ålder: 33 år (34 – 33 – 30)

Glömde helt om att blogga min vägning denna vecka. Den gjordes i lördags morse precis som vanligt, men det hittade bara inte vägen hit. Ovan så ses dystra siffror. Lite kan det ha att göra med det “frosseri” som jag hade tillsammans med S&M kvällen innan med gott gott och Tangled. Även om det är en liten ursäkt för max 1 kg, så ursäktar det inte de andra 8-9 kg som jag har gått upp det senaste halvåret. Så imorgon måndag är det dags att släpa sig ner till StiL, skaffa ett kort och direkt gå på att träna för att se hur kondisen ligger till. Tror inte att jag orkar lika mycket som tidigare, men det skall pressas till sitt yttersta. Även om det inte blir någon ordentligt Beach 2011 så skall trenden vändas ordentligt.